Hónap: 2024 május

Gyermeknap!

Gyermeknap!

Május 26. Országszerte ünnepelték, kisebb-nagyobb rendezvényekkel a gyerekek napját! Csoportunk is kapott jócskán feladatot ezen a napon! Először Serényfalvára látogattunk el, Majd két pár Hangonyra látogatott ki hogy kicsit megtáncoltassa az ott ünneplőket! Majd a délután Ózdon a helyi közönség előtt adtunk egy rövid műsort! 

Felkészülés

Felkészülés

Június hónap egy nagyon kemény hónapnak ígérkezik a csoport életében! Három hétvégénket is betölti az a három fesztivál amire nagyon várunk! Viszont a három fesztivál különleges felkészülést igényel! Hatalmas erőnléttel, fegyelemmel és közös munkával lehet csak jó eredményeket elérni! Íme néhány fotó, mi hogyan csináljuk!

Néptáncvizsga

Néptáncvizsga

A TÁNC VILÁGNAPJA alkalmából rendezett ünnepségen vettünk részt, amely a Bolyki iskola néptáncosainak vizsga előadása is volt egyben. Nagy szeretettel léptünk föl az előadáson, remélve, hogy jó példával járunk elől és általunk még jobban megszeretik a kicsik a néptáncot!

Gratulálunk a kis táncosoknak az egész éves munkájukhoz és hálásak vagyunk a táncpedagógusok komoly munkájáért is. Reméljük sok kis táncos folytatja a táncolást a nagy együttesben!

Farkaslyuk 110 éves

Farkaslyuk 110 éves

A valamikor szebb életet élt farkaslyuki bányász közösség tartotta a település születésnapját és egy remek hangulatú családi napot egyben.Az ünnepségre meghívták az együttesünket is, melynek örömmel tettünk eleget! Köszönjük a meghívást!

2024 Majális

2024 Majális

Idén sem maradtunk ki a jóból, ugyanis két helyen is ünnepeltük a május 1-jét! Elsőként Hangony község májusfája állt vidám táncházunk középpontjában, majd az Ózdi Gyöngyvirág Néptáncegyüttes közreműködésével az ózdi Ifjúsági Parkban rögtönzött zöldágjárás kíséretében kerültek fel a színes szalagok a május nagykövetére!