Hónap: 2024 augusztus

9 éves a csoport

9 éves a csoport

A Szabad Szombat Táncegyüttes életében az augusztus mindig kedves hónap! A sok-sok nyári fellépés és fesztivál között magunkra is kell, hogy időt fordítsunk! Szombaton egy közös programmal, beszélgetéssel játszással, fürdéssel és szalonnasütéssel ünnepeltük meg a 9 születésnapunkat!

2024 Augusztus 20.

2024 Augusztus 20.

Augusztus 20. Szent István királyunk ünnepe, az aratás és új kenyér szentelése, megvágása! Minden évben ünnepel városunk is ahová felkérik az ózdi csoportokat, hogy tegyük színesebbé ezt az ünnepi programot Így történt ez idén is! Egy régen tanult koreográfiát vettünk elő a fiókból, hogy most 

Zempléni Nemzetközi Néptáncfesztivál

Zempléni Nemzetközi Néptáncfesztivál

Augusztus 17.-én került megrendezésre Sátoraljaújhelyen ez a nemes program! Pár év viszontagságai után egy igazán egyedi rendezvényre kaptunk meghívást! Több nemzet táncosai mutatták meg néptánc kultúrájukat! Szívet melengető volt a Szappanos Tamás patronálásában fellépő Visai Hagyományőrző együttes! A Bemutató programok után vacsora és a nemzetek táncháza zárta a programot! Másnap meglátogattuk a Zempléni Szabadidő parkot, felejthetetlen élményt szerezve magunknak! Köszönjük a szervezést és a meghívást!